Jeg håber du kan hjælpe med et bud på denne lidt utraditionelle bas.

Jeg har købt den privat omkring 1980, og kan desværre hverken huske hvad jeg gav for den eller de detaljer om ombygningen jeg fik den gang. Nu vil jeg gerne sælge den, for jeg har ikke spillet båndløs de sidste 25 år. Jeg spiller bare lidt fritidsmusik på en Navigator ESP bas med bånd.

Der er flere dele der ikke er originale på denne Fender. Der er eftermonteret Dimarzio pickups med en omskifter så man kan få en fed tyk lyd. Båndene er blevet fjernet, som det fremgår af billedet. Muligvis har kroppen fået fjernet original maling og blevet lakeret? Det eneste sted, hvor det fremgår at det er en Fender er på hovedet ved stemmeskruerne. Der er ikke et synligt serienummer. De eneste tal, der kan sige noget om alderen har jeg fundet for enden af halsen, da jeg skruede den af. “01 01 3851” Ifølge http://www.guitarhq.com/fender.html skulle det betyde “Precision bas med rosewood fingerboard lavet i uge 38 i 1975 på en mandag” I fordybningen, hvor halsen skrues fast har jeg en gang selv skrevet mit navn og daværende telefonnummer. Men der er også stemplet et navn ind: GRADILLAS. Det har jeg også søgt på, men ikke fundet noget resultat. Jeg havde forventet, at det måske var navnet på den der har ombygget bassen. Ombygningen er ikke så pænt håndværk, umage skruer, skruehuller der ikke er dækket til m.m. Men bassen er som sådan fin at spille på.

De bedste sommerhilsner og på forhånd tak
Kuno Sørensen