Herunder har jeg noteret et par af de sider jeg indimellem besøger. Har du links eller kommentarer der skal tilføjes høre jeg gerne fra dig.

 

StewMac.com – Alt værktøj og materialer du skal bruge for at istandsætte & repararere guitarer. Korrekt værktøj er godt givet ud på den lange bane.

HagstromRules.com – Arthur er samler af Hagström guitarer og har en stor viden indenfor emnet. Hans hjemmeside er klart et besøg værd.

FetishGuitars.com – En masse god information om guitarer samlet på et sted.

Ivannio.dk – Spændende hjemmeside, men et besøg hans værksted på Hørsholmsgade på Nørrebro.

Vintage-Guitars.se – Fed hjemmeside med gigantisk galleri og god webshop. Har haft meget kontakt med dem og de er meget hjælpsomme.

PeterFrostrup.dk – God hjemmeside, med masser god guitarinfo. Peter er guitar nørd og vi mødes engang imellem over en ramponeret guitar.

GuitarSiden.dk – Gode tips og tricks.

http://www.guitarlounge.dk/ – køb og sag af guitarer i det små.

http://www.solleguitars.dk/ – Solles værksted på Frederiksberg er klart et besøg. Han er super dygtig og udføre alle former for reparationer med respekt for det originale.

http://www.basslab.com – Måske eneste specialist i reparation af forstærker og kredsløb. Dygtig, men læs anmeldelserne af stedet på nettet, inden besøg.

http://www.crazyparts.de/ –  Super fede relic/ aged parts til fender, Gibson, guild mm. Men de ved hvad det skal koste.

 

 

Opdateres løbende..