Anmeldelse af Thomann Cyberstore af Michael ”stubbe” Madsen

Thomann Music Cyberstore er måske en af de mest velfungerende online musikforretninger i cyberspace. Deres stjerner på blandt andet Trustpilot taler for sig selv og de har høstet et hav af priser for deres høje kvalitets niveau.
Da Guitarkassen spurgte om jeg ikke ville skrive en anmeldelse om noget jeg var begejstret for, var jeg ikke i tvivl om at Thomann skulle have min stemme.

Jeg er musiklærer i det vestlige Jylland og indkøber for en lang række institutioner, fritidsklubber og involveret i mere en 50 koncerter årligt på amatør niveau. Herovre er der langt mellem musikforeningerne og dem der er, har nogle priser som gør der svært for de små institutioner at være med, da musikinstrumenter kun bliver købt når overskuddet er til det.

For omkring fire år siden begyndte jeg at købe hos Thomann og fandt hurtigt ud af at pengene rakte meget længere. Det var så fedt at kunne vende tilbage til intuitionerne med guitarer til alle hold og gøre en masse børn og unge glade, for det er vel det musik handler om.

Jeg har kun oplevet meget få fejl af de efterhånden tusindevis af kabler, mikrofoner, guitarer, strenge, PA udstyr jeg har købt gennem årene og de få fejl der har været har været eftersendt med det samme. Jeg har kun haft få forsendelser der har været gået i stykker under transporten, men nye vare er blevet sendt promte. Min begejstring for Thomann er derfor stor og synes det er en gave til alle der spiller musik og rigtig mange kunne lære af den velsmurte maskine som Thomann er.

Deres hjemmeside og check-out er meget overskueligt og meget brugervenlig. Leveringstiden er ca. 3 dage til Danmark og man kan hele vejen følge pakken til døren. Når man skriver til deres kundeservice får man hurtigt et venligt svar og jeg har faktisk ikke noget negativt at sige om deres professionelle måde at være på. Som nævnt kunne mange lære af den måde at lave forretningen og det er intet under, at de har fået så stor succes.

Det eneste negative er at de små fysiske musikforretninger ikke kan konkurrerer med deres priser og mange har måtte lukke. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, for der er noget charme ved de fysiske musikforretninger, som Thormann ikke har.

Vil klart anbefale Thomann Cyberstore til alle der står overfor et køb af et nyt instrument. Ligeledes vil jeg godt sige tak til dig Jeppe for et godt site og glæder mig til at følge udviklingen på guitarkassen.dk

Venlige musiske hilsner

”Stubbe”

Besøg Thomann Music Cyberstore her; http://www.thomann.de/dk/index.html