Vesters historie

Vester – producent af musikinstrumenter, en division af Samuel Music Company, der er baseret i Effingham, Illinois, USA.

Specialiseret i produktion af elektrisk, akustisk, bas og guitar forstærkning, og andet musikudstyr. Selskabet ophørte med at eksistere i 1994 som et resultat af en retssag firmaet Fender. Samuel Music Company, der blev grundlagt i 1946, er ejer og ejeren af ​​en kæde af musikbutikker.

Inspireret af succesen af ​​en sådan lille (i tid) af virksomheder, og som Jackson Guitars ESP Guitars i slutningen af ​​80’erne, som kom det boom af rock-musik, besluttede virksomheden at Samuel Music at lancere sit eget mærke til at producere guitarer og kaldte ham “Vester”. Virksomhedens produkter fremstillet på Vester Corporation Saehan Guitar Technology, Division Sunghan Music Corporation i Syd Korea og importeret til amerikansk selskab Midco Music (nu – Musicorp), hvor alle produkter har passeret en streng kvalitetskontrol.

Produkter fremstillet af erfaringer fra tidligere produceret af Saehan Guitar Technology Corporation, en førsteklasses værktøjer og design diktere de særlige forhold i virksomheden Samuel Music Company. I sidste ende tog mærket Vester en god position på markedet for musikinstrumenter i den niche af akustiske, semi-akustiske, elektriske og bas guitarer og forstærkere af sekundær og højere prisklasse. Virksomhed interesseret i at mange kendte musikere af den tid, den mest berømte endorser blev country musik band Alabama. Men, den kraftige stigning i selskabet førte til sin pludselige kollaps.

Succesen af ​​mærket Vester gik ikke ubemærket hen af ​​konkurrenter i 1994 Fender Corporation sag an mod Samuel Music Company. Fender Vester anklaget i “ligheden af ​​lyd” og brugen af ​​ensartede logoer og hoved guitarer. Samuel Music Company har ikke nok finansiering til lange retssager. Som et resultat blev alle resterende aktiver i selskabet solgt i en kort tid, og Vester brand ophørt med at eksistere.

Vester produceret en meget bred vifte af elektriske guitarer. Disse omfattede fem store serier: Tradition Series: elektrisk guitar, fokus på markedet, “vintage” guitarer i topklasse. Varierer i højeste build kvalitet og udførelse. 1960’erne og senere udgaver.

Produceret siden slutningen af ​​1980’erne og begyndelsen af ​​1990’erne. Stage Series: Elektrisk guitar, kopiering deres jævnaldrende. Guitarer i denne serie er produceret i forskellige prisklasser og inkluderede modeller Vester Stage Series Stratocaster, Telecaster, men den største udbredelse blev modtaget guitar formular superstratum denne serie, som tilbyder et rigt udvalg af farver.

Mange af dem blev installeret aktive pickups. Maniac Serie: mest guitar for “hård” stile mest ekstravagante former og farver. Catalina Serie: Guitar Strat og Tele figurer med et smalt hoved, hals midterste prisklasse. Guitarer i denne serie blev udstedt i de sidste år af virksomheden. Voyager Series: oftest variationer af Fender Telecaster, produceret i de sidste år af virksomheden. Bortset fra dem, fremlagt en kopi af Guitar Gibson SG, Gibson ES-335, Rickenbacker 360 guitar og en masse former Superstrat. Ligeledes var der opdeling af Custom Shop, som offentliggjort den bedste kvalitet guitarer på bestilling.

Vester bas blev inddelt i tre hoved-serier: Tradition Series: vintage bas-up Fender Precision Bass og Fender Jazz Bass. Stage Series: forskellige udvalg af former og en meget fleksibel lyd. Maniac Serie: bas guitar til de “hårde” stilarter. Ud over disse to serier blev produceret store mængder af basguitarer i forskellige former. Vester også produceret en lang række af akustiske og elektro-akustiske, semi-akustiske guitarer og akustiske bas guitarer.

Med venlig hilsen Bo Jacobsen 2012