Hej Guitarkassen

Jeg har en Gibson ES-345TD, som jeg arvede efter min far for nogle år siden. Den har serienummer 174654.
Efter hvad jeg har kunne Google mig frem til er den af årgang 1964.
Min far var med i nogle 60’er bands, så den har da været spillet og har lidt patina, men jeg tænker også værdien i den ligger i Gibson navnet og dens alder. Jeg er bare lidt i tvivl om hvor meget den er værd, hvilket jeg gerne vil have styr på i forhold til forsikring.
Jeg har desværre aldrig selv lært at spille guitar, så kan ikke vurdere dens spille-kvalitet, men den mit lægmands-øre vil da vurdere den til at have en “god klang”.
Hvordan med opbevaring? Den er jo super flot at have hængende på væggen, men jeg har ladet mig fortælle, at det er bedst at holde den opbevaret i en guitarkasse?

På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Kasper Møller