ååå3 006Jeg hedder Jeppe Lindahl og jeg har lavet Guitarkassen.dk for at dele ud af mine erfaringer og oplevelser jeg har haft med guitarer i gemmen mere end 25 år. Jeg har arbejdet med guitarer i mange forskellige sammenhænge, både som aktiv musiker, men også med restaurering, køb og salg, istandsættelse og vurdering af guitarer.

Min interesse for guitarer, kom af en guitar jeg fik af min farmor til min søsters konfirmation, for ingen af mine forældre er det mindste musikalske. Det var en ældre klassisk Santana og jeg har siden haft et liv med masser af fantastiske oplevelser med musik og ikke mindst guitarer.

Jeg er født i Odense hvor jeg også er opvokset og har været med i en række band sammenhænge, inden jeg flyttede til England for at spille musik og faktisk endte med at med at bo i en årrække. Her arbejdede jeg med musik og var heldig at få chancen for at arbejde både på Wembley med koncerter, samt i Denmark Street med salg og vurdering af guitarer. Jeg skrev dengang en række artikler om vintage guitarer til magasiner som NME og “The guitarist” UK edition og nogle andre mindre oplag. Artikler som i dag er  at finde på en række hjemmesider og er oversat til både engelsk, tysk og svensk.

Siden 2005 har jeg været ambassadør og partner på QXL.dk hvor jeg bistår med ekspert hjælp i kategorien musikinstrumenter. Ligeledes har jeg gennem årene hjulpet en række forsikringsselskaber med vurderings sager af guitarer.

Jeg har de sidste 10 år fuldt guitarmarkedet meget tæt og har fået samlet en lang række data, salgslister og originale oplags rapporter fra langt de fleste guitarmærker. Det er nok med tiden gået over til at blive meget nørded er jeg bange for, men synes stadig det er meget spændende. Jeg mener at have alle bøger udgivet om priser på guitarer og om vintage guitarer i det hele taget og de kan i nogen grad hjælpe til en datering eller pris ide´. Når det er sagt, tager de fleste bøger udgangspunkt i “bedst mulige” senarie, men kan give en god guitarline til evt. samler potentiale.

Som både super Sælger og Køber på flere forskellige platforme, har jeg efterhånden haft mange rigtig gode og mange rigtig dårlige handler med folk fra både ind og udland. Erfaringer som jeg via guitarkassen.dk gerne vil dele.

Mit netværk består i dag af andre samlere, entusiaster og musikere fra ind og udland og arbejder med at få siden oversat til engelsk.

Guitarkassen.dk er en 100% non profit hjemmeside, så svartiderne kan ind imellem være lidt lange, da jeg har arbejde og familie der også skal passes.

Den måske vigtigste del af Guitarkassen.dk er den gratis guitar vurdering, hvor der kommer en del henvendelser hver eneste uge. Ligeledes har interessen for “værkstedet” også været stigende, og jeg er i gang med at ligge tidligere projekter på hjemmesiden, samt en masse nye “gør det selv” tips og lærerige videoer.

Meningen er at du som bruger / læser af Guitarkassen.dk er med til at skabe indholdet og skrive artikler og anmeldelser. På den måde kan vi sammen lave en platform med en masse nyttig information, som andre også kan få glæde af.

Hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer eller ønsker at blive en del af Guitarkassen.dk er du velkommen til at skrive til mig.