Hej
Jeg har denne her Tokai guitar jeg godt kunne tænke mig at vide hvad den var værd. Jeg har haft den i godt og vel 10 år nu, og da jeg fik den fik jeg at vide den var minimum 35 år gammel, så årgangen vil vel så ligge omkring 1968?.

Der er en del slitage på kroppen, og der er en lille revne oppe ved hovedet, men ikke noget der påvirker den på nogen måder, der er også noget rust omkring dem man bruger til at stemme den med. Den spiller stadig lige så godt som da jeg fik den for 10 år siden, og den skal næsten aldrig stemmes.

Jeg har fået at vide det har altid været en lejrbåls og pædagog guitar, og altid været brugt inden for socialpædagogiske kredse, så den har uden tvivl set rigtig mange gode stunder.

Alle de tips og gode råd du kan give mig, vil jeg være rigtig taknemmelig for. Hvis du har brug for mere info eller billeder, må du endelig skrive.
Med venlig hilsen

Tim Rasmussen