Hej Jeppe.

Super fed side du har!

Jeg har en Fender Strat som jeg gerne vil sælge for at købe noget nyt, men da jeg ikke har nogen som helt ide om hvad den er værd, håber jeg du kan hjælpe mig med en pris indikation.

Guitaren har serie nummer 305853 så efter hvad jeg har kunnet finde ud af er den lavet omkring 1970. Jeg købte den i 1990 og den foregående ejer har afsyret den (man kan se flere steder at den oprindelig var hvid). Jeg tror at der er uoriginale dele i guitaren, men ved det ikke med sikkerhed. Jeg har haft nogen der har spillet væsentlig mere end mig til at spille på den og de siger, at den er i udemærket mht hals, intonering, bånd osv. Jeg tror dog ikke at det er en top guitar at spille på, så jeg gætter på at den er gennemsnitlig. Rent visuelt er den i OK stand men igen ikke helt perfekt – der er et stykke perlemor på gribebrættet der er faldet af og så er der lidt små ridser og hakker forskellige steder. Derudover kan den godt have lidt skratten af og til.

Der er en foret gig bag med til guitaren.

Jeg vedhæfter en del billeder som jeg håber giver en bedre ide om guitaren, da jeg godt ved at min beskrivelse nok ikke er den mest udtømmende. (jeg kan kun vedhæfte et billede men jeg har flere jeg kan sende hvis det har interesse).

mvh Peter