Hej Guitarkassen

Jeg har “forskudsarvet” en utroligt flot 12-strenget Levin guitar, model: W 12-38 MFG. nr. (serienummer): 544289. Selve serienummeret er på seks cifre, og er printet på et brunt papirslabel der er limet på selve labelet inden i selve guitarkassen i klanghullet – jeg har kunne læse mig frem til (på www.vintage-guitars.se) at guitaren dermed er fra mellem 1972 og 1974.

Dermed er guitaren også en ægte Levin, og ikke en Goya. Det skal lige siges at jeg ikke er en udpræget guitarist, så fagtermer er ikke min stærke side – Men for at følge din tjekliste, kan jeg umiddelbart sige at guitarens hals ser lige ud for mig. Guitarens bånd forekommer mig meget flotte – de er ikke synderligt slidte..

Guitaren har fået et hak i “hoften”, hvor der er hul igennem (revne). Under stolen har den en synlig overfladisk skramme i lakken, og derudover ses små krakeleringer i lakken (dog stadig KUN i lakken). Guitaren er 100 % original, og jeg er næsten sikker på at den ikke har fået skiftet noget som helst nogensinde.

Guitaren lyder helt fænomenal (i mine ører) – og spilbarheden er derudover fantastisk. Måske ligger strengene lidt højt, men eftersom det er den eneste 12-strengede jeg nogensinde har spillet på, kan det sagtens være helt normalt. Jeg har vedhæftet 5 billeder, men kan sagtens sende flere hvis det skulle være.

Tusind tak for din tid – på forhånd tak.

Simon Boldsen,