Kære Brevkasse

Jeg købte i sommers denne “Lucky 7” på et loppemarked. Jeg har via internettet fundet frem til at guitaren er af mærket Egmond og havde sine blomstrende år i 1960’erne. Jeg er ny inden for “guitarverdenen” og købte denne guitar som en øveguitar for 250 kr. af en ældre herre. Jeg regner ikke med at den er mere værd end dette, da den ikke er specielt god at spille på.

Strengenes afstand fra båndet virker stor og føles klodsede at spille på. Derudover har årene også sat sine spor på guitaren. Guitarens krop bærer tegn på slag og malingen skaller af nogle steder på kanten. Den ene stemmeskrue mangler en sølv kant (som faldt af da strengen sprang da jeg ville stemme guitaren). Strengene er rustne og trænger til udskiftning. Derudover rasler guitaren når man ryster den, som om at noget sidder løst indvendig i guitaren.

Dog tror jeg at nogle nye strenge vil give guitaren en ok lyd og udover de nævnte slitager er guitaren alligevel meget velholdt, lakken er stadig er blank og udover strengene, har den heller ikke nogen rustskader.
Guitarens udseende er meget elegant og farven virker ikke blegnet. Der fulgte et læderetui med ved køb som er i fin stand.

Kunne godt tænke mig at vide lidt om guitaren og om den er værd at samle på da jeg overvejer at sælge den og hvilken pris der i så fald ville være rimelig.

Jeg undskylder for min lidt mangelfulde beskrivelse. Jeg er spiller “selvlært” og ved derfor ikke meget om guitarens anatomi.

På forhånd tak 🙂

Hilsen Ida