Hej med dig
Jeg har en gammel Ricardo Sanches guitar, som jeg har arvet fra min granonkel – jeg følger lige din liste:

-Ricardo Sanchis
-Spansk guitar uden nogen angivelse af model serienummer eller årgang. I følge familiehistorien har min granonkel selv købt guitaren selv i Spanien i 50erne/60erne
– I første omgang havde jeg afskrevet guitaren på det ramponerede udseende, men den har en forbløffende stor, sprød og klar klang.
-Båndende er ok, da guitaren har hængt det meste af sit liv på en væg (min granonkel kunne ikke spille, og nægtede alle andre at prøve guitaren indtil han havde lært det selv. Jeg tror aldrig han gik i gang)
-guitaren har slagmærker på dækket, og en lille revne i hovedet. Den ser ud til at have været flittigt brugt, og må derfor være købt brugt.
-guitaren har en meget høj aktion, hvilket formodentlig er en konsekvens af at have hængt på en væg i mange år. Jeg ved ikke om det er noget der kan gøres noget ved. Ellers er den om at spille.
-Der hører absolut intet med til guitaren
-Jeg er egentlig bare interesseret i at høre om det er en mishandlet sjældenhed der burde bringes i bedre stand, eller en skramlet tuiristguitar fra charterturismens guldalder.

forøvrigt – er den her service gratis? Hvis det er tilfældet tager jeg hatten af for initiativet. Hvis ikke, vil jeg gerne lige høre hvad jeg skylder 😉
dbh

Rune Brandt Hermannsson