Guitaren købte jeg selv brugt for nogle år siden, og sælgeren kunne ikke sige så meget om den. Der er lige nogle basics

Mærket hedder Cheri og er som jeg har kunnet søge mig frem til et koreansk mærke fra en gang i 80’erne, men det er begrænset med informationer.
Model nummeret er A-8CE BL, det står i hvert fald skrevet i træet, men serienummer fiindes ikke.
Halsen er i sig selv, fin nok, men den bukker en smule op af, hvilket også giver guitaren en høj action. Jeg har forsøgt mig med at justere tross rod’en, men denne sidder fast, og kan kun justeres ganske lidt.
Båndene er rimelig slidte, og der er fordybninger i de første 5 bånd.
Selve guitar kroppen er dog i rigtig fin stand, og der er ingen sprækker eller ridser som går dybere end lakken, men der er selvfølgelig lidt brugs ridser.
Der er pickup system, som virker, men hvor at en af fjedrene fra batterihuset skal loddes på igen. Der er equalizer i, men jeg er ikke stor fan af lyden, desuden er plastik kanten der lukker tæt mellem træet og pickuppen ved at knække af
Guitaren er også en smule båndfalsk, hvilket generer når man spiller i de højeste bånd, ved de første bånd er det dog ikke noget jeg har tænkt over.
Guitaren holder stemningen forholdsvist godt, men stemmeskruerne ved g og b strengen kan godt springe lidt, når man stemmer den så det er nogle gange svært at ramme en ren b og g tone

Så alt i alt, er der nok en del der taler for at guitaren er noget værd, men alligevel har jeg nu været glad for den og det vil jeg lige forsøge at forklare.
Jeg synes at guitaren har en meget fin lyd. Der er god styrke på, og den resonerer rigtig fint og længe. Jeg ved ikke hvilket træ den er lavet af, men når man ser ind i kroppen er træet ret mørkt og det er ikke langt fra farven af maghoni træet i mine nye Gibson Hummingbird pro. Jeg tror heller aldrig jeg har haft end tungere akustisk guitar i hænderne, det er noget de fleste bemærker. Mit indtryk er at der er mange fine detaljer på guitaren og den generelt er udført i en god kvalitet. Desuden er den sort grønne “burst” lak ret fed og original i mine øjne 😀
Der er dog heller ikke tvivl om at den skal have en overhaling før den bliver en helstøbt guitar igen.
Mit spørgsmål er mest om der kunne være nogen idé i at få en sådan guitar justeret, eller den bare skal sælges billigt som den er? Jeg har selv givet 900kr. for den i sin tid, så det er ikke det store jeg kan miste, men det kunne være fint at få afklaret om den kunne have mere værdi en som så.
mvh Jonatan