Hej har fået denne gamle santana no 10 af min far da han fik den af sin egen far. Der står desværre ikke årstal på den men min far har haft den siden jeg var helt lille.
Jeg overvejer at sælge den men har ikke forstand på det så ville gerne høre en vurdering af den.

Halsen er bøjet en smule bagover men det er meningen, den har nogle små ridser på bagsiden og nogle buler på forsiden. Den skal dog lige stemmes men ellers har jeg fået af vide den spiller rigtig godt.

Har prøvet at forhøre mig i en guitar forretning som gerne ville kigge på den men da de samlinede den med en santana no 10 som de havde lignede den ikke, den var lidt større meget mørkere i farven meget ældre og et andet mønster ved hullet. Så de kunne ikke hjælpe mig så det håber jeg i kan.

Ved den er fra Spanien.

Hilsen

Seline Olsen