Hej Jeppe Lindahl
Elektriske guitarer har interesseret mig siden begyndelsen af 60’erne. I 1962 dannede nogle venner og jeg en (dengang kaldt) pigtrådsgruppe med inspiration først fra The Shadows og siden fra The Beatles m.fl. I 1963 købte jeg min første Fender Precision Bass, som jeg fortsat har. Min interesse for Fender og for Gibson voksede med årene, og i 1968 købte jeg to Les Paul Standard (en ’57 Goldtop og en ’59 Sunburst), som begge blev videresolgt med en lille fortjeneste, for derefter at geninvestere gevinsten (også i 1968) i en Les Paul Custom ‘Black Beauty’ årgang 1959. Tænk hvis jeg dengang havde haft råd til at beholde de to Les Paul Standard ……!

Fingrene er med årene begyndt at blive lidt ‘stive’, så nu tænker jeg på at sælge min ‘Black Beauty’. Det haster dog ikke.

Af afvigelser fra original stand er: pickup dækslerne er afmonterede (meget populært i slutningen af 60’erne), og den originale omskifter mellem mikrofonerne er udskiftet med en omskifter med 7 positioner. Såvel mikrofondæksler som 3-position omskifter haves naturligvis.

Guitarens stand er absolut god uden skader af nogen art og kun relativt få hak og ridser. Vedhæftet sender jeg et par fotos.

Jeg har set priser på nettet fra ca US$ 50.000 op til næsten US$ 110.000, så det kunne være sjovt at høre, hvad du kunne forestille dig at en realistisk salgspris skulle være!

Bedste hilsener, Flemming