Hej Guitarkassen,

Jeg tænkte på om i kunne vurdere min Gibson Les Paul Junior fra 1991. Farven er den såkaldte ‘Sunburst’.

Den har serienummeret 92051576, og ud fra hvad jeg har fundet frem til, er den produceret i Nashville Plant, TN, USA den 24. juli 1991.

Guitaren spiller fantastisk og giver en vild rock n’ roll lyd, da den kun har 1 pickup (P-90), 1 volumen knob og 1 tone knob.

Halsen er lige og har ikke taget nogen skade trods sine 25 år.

Guitarens bånd er i glimrende stand, som du måske også kan se på nogle af de vedhæftede billeder og trænger bestemt ikke til udskiftninger.

Da Guitaren er 25 år gammel, har det ikke kunne undgås at der er kommet nogle skrammer, men det er ikke noget specielt og personligt syntes jeg, at det giver guitaren, at man kan se den har været flittigt i brug.
(se evt. de vedhæftede billeder).

Elektronikken fejler ikke noget og guitaren har lydt ens i alle de år jeg har haft den.

Alt er originalt, undtagen mine knobs, som jeg har udskiftet et par gange gennem årene, da de nemt går i stykker. (udskiftet med knobs fra Gibson selv).

Guitaren er nem at spille på, da halsen er forholdsvis slank. Den er også bygget med en ‘Tune o’ Matic’, som gør det muligt at hæve og sænke strengene alt efter eget behov.

Jeg har original hardcase til guitaren og købte den selv i 2014..

Overordnet vil jeg sige, at guitaren er i meget fin stand taget sin alder i betragtning. Jeg har ingen intentioner om at sælge guitaren, men tænkte det kunne være sjovt, at få sat pris på hende.