Ibanez el guitar i sort model RGA42 lavet i Indonesien med serienummeret I 090802192. Stemmer godt, på trods af gamle strenge.

Halsen er lige og med et “rock” ibanez hoved. Guitarens bånd er som nye, på grund af dens relativt få gange i brug, dog er farven falmet lidt. Guitaren har ingen skader eller revner og alt elektronikken virker som den skal. Den er god at spille på, men jeg mistede interessen for at spille guitar, kun få måneder efter jeg fik den, tilbage i 2011, siden det har den bare stået på mit værelse, sammen med remmen jeg også fik med. Den har dog været opbevaret i sin ibanez taske jeg fik den i, som jeg naturligvis også ønsker at sælge sammen med. Udover det har jeg en æske strenge der passer til. Guitaren er så velbevaret, at noget af det tynde plastik man piller af bag på, så guitaren ikke bliver støvet eller ridset på vej hjem, stadig sidder på.